Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw retour, terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Indien u uw bestelling retour stuurt, ontvangen wij deze graag in de originele staat en verpakking. Zodra kaartjes van artikelen zijn afgehaald kunnen wij het artikel helaas niet meer retour nemen.

RETOURKOSTEN

De kosten voor de retourzending zijn voor de klant zelf. Indien de gehele bestelling (van een totaalbedrag onder de € 60,-) wordt geretourneerd, zijn wij genoodzaakt de verzendkosten van onze kant ook in rekening te brengen.  

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Er is een aantal uitzonderingen op de mogelijkheid tot retourneren van uw bestelling. Dit geld o.a. voor:

  1. Sale. Helaas kan sale door hoge kortingen niet geretourneerd worden.
  2. Producten zoals bikini’s, panty’s, make-up, ondergoed etc. kunnen i.v.m. hygiëne niet retour worden gestuurd. Twijfel je of een product hier aan voldoet, bekijk dan de details van het product op onze website. Hier staat het namelijk vermeld wanneer een product niet geretourneerd kan worden voor hygiënische redenen.
  3. Heb je een bestelling gedaan waarbij je gebruik hebt gemaakt van shoptegoed bij een minimale besteding en wil je een item retourneren? Dit kan, echter als door het terugzenden van één of meerdere items het totaal van de bestelling onder de minimale besteding komt, zal het shoptegoed in mindering worden gebracht op de restitutie.
GARANTIE

Bevat een product een fout of heeft u het niet in de juiste staat ontvangen stuur dan een foto van het product, je naam en de klacht naar info@bycheetah.nl.

U dient ten alle tijden eerst uw klacht te melden en te laten behandelen door ons. Stuurt u de bestelling voor behandeling retour kunnen wij helaas uw klacht en eventuele gemaakte kosten niet meer afhandelen. 

AANVRAAG RETOUREN

Mocht u iets willen retourneren dan verzoeken wij u beleefd contact met ons op te nemen.

By Cheetah